Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
mavi hüzün
mavi hüzün

Sevdaya Öğüt

Yorum

Sevdaya Öğüt

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

608

Okunma

Sevdaya Öğüt

Sev dedim gönül hiç uymadın
Aldanma dedim dönüpte ardına
Bir bakış Atmadın yarınım belli
Değil üzeri Bezlerle örtülü sağol
Gerçekten sağol kokladığım ilk
Ekmek kokusu gibiydin

Bekledim yıllarca temizdi eller
Aradım yoktu dünyevi ahirette bunu
Gibisi görmedim körmüş meğer beni
Sallayan zerafeti ip değilmiş koskoca
Beden oda sevdadır inceden inceye
Başıma vuran

Her huzurda eylersin cana zeval
Tadamadım yoktur beni arayıp soran
Kapıldım sana işte daha ne istersin
Yoksa kalbi mühür mahzeninde mi
Derdest ettin

Tamam belki ben istedim sana yakın olmayı Neden yaptın sana uyuna koydun tokadı Gariplik hali ne olur anla belki bir gün bende Gülerim belki ben yine içten içe duayı becere bilirim geriye kalan tek istek tespih ile Seccademe dokunma

İbrahim KANDAMAR
11.11.2010

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sevdaya öğüt Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevdaya öğüt şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevdaya Öğüt şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL