Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
yakuphan kılınç
yakuphan kılınç

Cansın

Yorum

Cansın

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

579

Okunma

Cansın

Cansın

Cansın cansın
Damardaki kansın
Bırak dünya yansın
Yanımda sen varsın
Kokun içimi sarsın
Sen bana yârsın

Başım dönsün başım dönsün
Seninle kışım dönsün
Sen en güzel gülsün
Ömrüm seninle sürsün

Not : Hayal ürünüdür.
21.05.2019/00:23
Yakuphan Kılınç

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Cansın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Cansın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Cansın şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL