Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Şair Mehmet Demirdelen
Şair Mehmet Demirdelen

YAĞMURLU GECELER

Yorum

YAĞMURLU GECELER

( 5 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

538

Okunma

YAĞMURLU GECELER

Gece sesini duyar şimşeklerin
Düşüncelerim yağmur misali
Yağar sevgiyle gök yüzünden

Hafiften esiyordu rüzgâr bile
Ve acarken yine pencerelerimi

Sokakların karanlığını gördüm
Uyku desen yok izlerken etrafı

Sabah doğarken mutluluk güneşi
Belki özlemine sarılır hayallerim.

&& Şair Mehmet demirdelen &&

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Yağmurlu geceler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yağmurlu geceler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YAĞMURLU GECELER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
suzan çelik
suzan çelik, @suzancelik
26.11.2019 17:49:08
5 puan verdi
şiirinizi severek okudum. insanı etkilemeye hazır halde okuyucusunu bekliyor.
Bu şiiri hissedip yazan yüreğinize sağlık.Selamlar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL