Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
boz sahin
boz sahin

NADAS

Yorum

NADAS

( 5 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

559

Okunma

NADAS

Anlam arıyorum
Hayata, ruhuma, zamana
Hepsi anlamsız çoktan!
Şaştım kaldım,
Aklım ermez oldu
Gönül bilmez oldu
Söz tükendi,
Dimağ çatladı...
Nadasa bırakmalı!
Rüzgarlar aşındırmalı biraz
Seller akmalı, güneş kavurmalı,
Yabani otlar bitmeli ve
Bir vakit gelmeli ki
Kendine gelsin bu toprak!
Özüne dönsün yine,
Çünkü çok işlemişti
Onu makine...

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Nadas Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nadas şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NADAS şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
23.11.2019 13:13:32
5 puan verdi

Anlam arıyorum
Hayata, ruhuma, zamana
Hepsi anlamsız çoktan!
Şaştım kaldım,
Aklım ermez oldu
Gönül bilmez oldu
Söz tükendi,
Dimağ çatladı...

Bu güzel şiiri yazan ve bizimle paylaşan Şairimi KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL