Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Halife Bozbayır
Halife Bozbayır

sana sevmiyor dedi

Yorum

sana sevmiyor dedi

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

619

Okunma

sana sevmiyor dedi

Sana sevmiyor dedi
Gülüşümde gizlerken içimdeki acıyı,
Tuz ile dağlıyorum yürekteki sancıyı,
Sevdama şahit tuttum konaklarken hancıyı,
Hancı yalan söyleyip sana sevmiyor dedi.

Konaklama bedelin hemen peşin ödedim,
Gel derse gelem dedim, öl derse ölem dedim,
Vuslat sana zor dedi ayrılıkmış bedelim,
Hancı yalan söyleyip sana sevmiyor dedi.

Ayağına kapandım gülüp geçtin sevdama,
Misafirdim bu handa gelmedin hiç odama,
Aşkına mahkûm olup gider iken sevdana,
Hancı yalan söyleyip sana sevmiyor dedi.

Ölüme mahkûm oldum son arzum seni görmek,
Bu sevdanın yüzünden boğaza geçer ilmek,
Halifeye yasakmış mutlu olup da gülmek,
Hancı yalan söyleyip sana sevmiyor dedi.

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sana sevmiyor dedi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sana sevmiyor dedi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
sana sevmiyor dedi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL