Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
ip
ipekilgaz

Bir Umut

Yorum

Bir Umut

( 7 kişi )

2

Yorum

11

Beğeni

5,0

Puan

603

Okunma

Bir Umut

Bir umuttur cesareti veren
Umutsuzluk cahilliğin belirtisidir
Umuttur başarının anahtarı
Cesaretli olmak için umut vadedilmeli

Umut bir dalsa cesaret bir yapraktır
Eskide kalmıştır cahillik
Cahil insan özverisiz insandır
Bu bilinmeli

İpek ılgaz

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (7)

5.0

100% (7)

Bir umut Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir umut şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir Umut şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Duygu seli
Duygu seli, @duygu-seli2
15.11.2019 20:31:56
5 puan verdi
Ümitsizseniz ümit sizsiniz.
Yüreğinize sağlık.
Saygıyla ...
HASAN ÇAPRAZ
HASAN ÇAPRAZ, @hasancapraz
10.11.2019 15:50:18
5 puan verdi
Umut bir dalsa cesaret bir yapraktır,,,Güzeldi,,,
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL