Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
cihan balcıoğlu
cihan balcıoğlu

pamuk ipligi

Yorum

pamuk ipligi

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

594

Okunma

pamuk ipligi

Günahlarım pazara çıkarmı bilmem
Gündelikçi bir ömrün , ipi sapa sıgmaz bir yaşam bahanesiyim.

Tereddütsüz gidebildigim yollar da bi çare yayan kalışım .. Cesaretsizigimi zor bela kabullenip ..
Savaşabilmiş olmam,

Ne bir kıymet mertebesiyim!
Nede kısır bir gülücük pervasızlıgında
Rüzgara denk , lotus dalgası
Sıradan bir mevzuyum aslında
Asılsız! Basit bir ramak sonrası....

Kutlu degil ! Hiçbir ölüm yıldönümü
Güpe gündüz..

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Pamuk ipligi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Pamuk ipligi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
pamuk ipligi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL