Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
profesör
profesör

YİTİK

Yorum

YİTİK

( 5 kişi )

1

Yorum

11

Beğeni

5,0

Puan

498

Okunma

YİTİK

YİTİK

Gökyüzü
Bir
Bilinmezlik
Silsilesi

Ve
Ben
O
Bilinmezlikte

Kaybolmak istiyorum

Ya " ben " oluyorum yavaş yavaş
Ya da " ben " den uzaklaşıyorum

Dila 2019

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Yitik Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yitik şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YİTİK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
bhdr
bhdr, @bhdr
30.10.2019 20:18:41
5 puan verdi

..kaybolmak çok tehlikelidir, sağlık ve sıhhate dair. Ama illa ki... bilim dalları, deney, tanılarıyla da ilgilenirseniz / ve national geographic, ufkunuzda bir ansiklopedi yaratır.

Güzel ve anlamlı bir şiirdi

Tebrik ederim

Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
30.10.2019 19:04:39
Beğeni:
11
Okunma:
498
Yorum:
1
Web Zaman Damgası
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL