Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
nuhkenis
nuhkenis

Nerdesin

Yorum

Nerdesin

( 5 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

365

Okunma

Nerdesin

Hangi mevsim seni benden kopardı
Gözlerine çoktan tutsak kaldığım
Düşlerime bile uğramaz oldun
Nerdesin aşkına yasak kaldığım

Varsa bir kusurum söyle bileyim
Darda isen çağır hemen geleyim
Sen gül önce bense sonra güleyim
Nerdesin uğruna yasak kaldığım

Sevdam ki engin denizlerden derin
Geceye ağladım var mı haberin
Daha ne diyeyim kalbimdir yerin
Nerdesin uğruna yasak kaldığım

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Nerdesin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nerdesin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Nerdesin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
29.10.2019 18:51:41
5 puan verdi

Yüreğine emeğine sağlık
________________________________________Selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL