İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
cu
cumhur

SADAKAT SOFRASINA...

Yorum

SADAKAT SOFRASINA...

( 3 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

695

Okunma

SADAKAT SOFRASINA...

Senden sorarlarsa
Ayrıldı bu yürekten
Artık çarpmıyor dersin

Güneşten önce
Güneşlikler çekildi ya
Bakmıyor çoktandır
Çoğunlukla yok pencerede

Sabahları olmuyor yüreğinde
Bir dilim sevgi huzuru
İki kişilik aşk açılmıyor
Bir masanın sadakat sofrasına...

26.10.2019/ESKİŞEHİR

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Sadakat sofrasına... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sadakat sofrasına... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SADAKAT SOFRASINA... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
26.10.2019 02:30:11
5 puan verdi
Güzeldi şiir eyvallah
Yüreğine emeğine sağlık usta
_______________________________________Selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL