Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
cu
cumhur

AŞKTAN YÜREK ALMAK...

Yorum

AŞKTAN YÜREK ALMAK...

( 3 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

605

Okunma

AŞKTAN YÜREK ALMAK...

Aşktan yürek almak
Geri ödemesiz ve
Gönül eri kadar
Art niyetsiz

Söyleyemeyen ve
Böyleyiz hep
Çekingen
Çekil önümden aşklarımdan

Kapat o sayfayı;
Açığa çıkanlar
Seni ilgilendirmez
Açıkça ağlayanlar

Kendine söz verdiklerinde
Yerine getirir;yerin;
İhanette; sanık sandalyesinde...

27.10.2019/ESKİŞEHİR



Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Aşktan yürek almak... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşktan yürek almak... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞKTAN YÜREK ALMAK... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL