Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
mustafa seven kalp
mustafa seven kalp

Ben Severim Seni

Yorum

Ben Severim Seni

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

418

Okunma

Ben Severim Seni

Ben Severim Seni

Ben Severim Seni

zaman zaman ayrılıklar girsede
hep üzülen ben olsamda
yıllarım seninle boşa geçsede
hiç usanmadan bıkmadan
umudumu bu aşktan kesmeden
Ben Severim Seni

hiç yanımda olmasanda
aynı havayı solumasakta
bu aşkın sonu olmasada
yıllarca senin hasretinle yansamda
bir kez olsun elini tutmasamda
Ben Severim Seni

00 29 28 09 2016

şiir:Mustafa seven kalp

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ben severim seni Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben severim seni şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ben Severim Seni şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL