Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco

UMUDUM

( 2 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

585

Okunma

UMUDUM

Bütün bu sorunlar
Doğayı katliam
Acımasız politikalar
Harcanan insanlar
Eğitime-sanata düşmanlık
Dört yanı sarmış
Sömürücü yalancı sistem
Samimiyetten yoksun toplantılar
Bu ikiyüzlülük
Gözyaşı döküyor analar babalar
Ne yapsam da dindirsem
Diye soruyorum kendime
Oysa ben ki daha yolunu bulamamış
Bir işsiz
Sadece tertemiz hislerimle
Beklemeliyim belki
Bir dost söylemişti yıllar önce
Bir ağabey
İnsandan umut kesilmez

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Umudum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Umudum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
UMUDUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL