Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
Tercanlı24
Tercanlı24

Yarını Düşünmeden Yaşamak

Yorum

Yarını Düşünmeden Yaşamak

( 9 kişi )

4

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

969

Okunma

Yarını Düşünmeden Yaşamak

Yarını Düşünmeden Yaşamak

Gelen günler geçiyor
seni yaşamadan
ben yaşlanıyorum

gözlerimi kapadım
hep seni düşündün hep seni yaşadım
anlayacağımı sandım
oysa gözlerimde saklamışım seni

yarını düşünmeden
hırpaladım bedenimi
bir yelken oldum uçtum
kuşlar gibi genç kalırım diye
yapraklar sallanıyordu ağaçlarda
gün çoktan kararmıştı

kalbim kıpır kıpır atıyor
gördüğüm bütün rüyalarımda
gözlerimi açtığımda başımda lor ışık
ufaktan ufağa rüzgar esiyor

pencerem açık,mı kalmış ne
fena öksürdüm peş peşe
bilemedik gençliğimin kıymetini
gelen günler hızlı geçti
ben yaşlanıyorum san,ki...
Hüseyin YANMAZ
11/10/2019

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (9)

5.0

100% (9)

Yarını düşünmeden yaşamak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yarını düşünmeden yaşamak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yarını Düşünmeden Yaşamak şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Kahraman VARDI
Kahraman VARDI, @kahramanvardi
11.10.2019 19:53:29
5 puan verdi
Kaleminiz susmasın güzel dizelerinizi keyifle okudum...........
suzan çelik
suzan çelik, @suzancelik
11.10.2019 18:43:09
5 puan verdi
İyi akşamlar arkadaşım.
Şiiriniz tatlı yumuşak hoş bir şiir.Bir birliği bir ömür boyu yaşamak ve yaşatmak ne kadar güzel bir duygudur.siz de öyle yapabilmek istemişsiniz ama kısmet olmamış.gençlik geçti,umutlar tükendi.serzenişler başladı.şiirinizde bunu çok mükemmel bir şekilde anlatmışsınız . şiirinizi hisseden yüreğinizi kutluyorum selamlar.
bhdr
bhdr, @bhdr
11.10.2019 18:20:39
5 puan verdi
hızlı geçen günlerin içinde ağır yaşamak, bir sonraki günlere ertelenebiliyor malesef. bu ki gün ve içindekilerin anlamlı yaşama sebebinin itinasıdır. istisnalar olsa bile gelip geçiyor zaman.

Anlamlı ve güzel bir şiirdi üstadım

Tebrik ederim

kul düşünce
kul düşünce, @kuldusunce
11.10.2019 17:25:47
5 puan verdi
yürek sesiniz hiç susmasın saygılar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL