Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
düşünsene
düşünsene

el etmiş o 'nu

Yorum

el etmiş o 'nu

( 4 kişi )

2

Yorum

6

Beğeni

4,0

Puan

733

Okunma

el etmiş o 'nu

vermişler altını bir nalbantın eline ;
sütçü beygirine nal yapmış onu.
düşmüş bir kuru ekmek derdine..
çıkmaz bir sokağa yol etmiş onu.


düşmüş ki vefasız , köyün semtine ;
namerdin sofrasına kul etmiş onu.
ne , dese çaresiz düşmüş dertlere .
seveceğim derken EL etmiş onu....








e.canbolat 09.10.2019


affola





Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

75% (3)

1.0

25% (1)

El etmiş o 'nu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz El etmiş o 'nu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
el etmiş o 'nu şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
11.10.2019 13:40:07
5 puan verdi
Değerli Şair Dost;


Haz alarak okuduğum müstesna dizeler...
Beğeni, paylaşım ve yorumunuz için sağolun...


..................................... Saygı ve selamlar..
Etkili Yorum
Ahmet Coşkun 1
Ahmet Coşkun 1, @ahmetcoskun1
9.10.2019 15:44:04
5 puan verdi
yüreğine sağlık - zeminle renk ve harfler gölgelenmiş zor okudum- kutlarım...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL