Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
cihan balcıoğlu
cihan balcıoğlu

cenk

Yorum

cenk

( 4 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

4,8

Puan

527

Okunma

cenk

Harbi " belli etti niyetini ey samimiyet
Düze in ! Bu kış , zoraki geçecek
Umut hayalperestin zayıf dimagında
Kurtuluş varola mutlaka ...
Muradı yakın, yeni bir sima belirginleşir
Bellegimizde.
İlk dördün, dolunay!
Kıymetine paha biçilemez mücevherat
Gözleri..
Allah en iyi işitendir.
Ruhu kalp ortagı , ey merhamet
Ziyan et! Zavallı kalmış cüce misali ellerin
Dua’ya açılmaya görsün .
Bu benlik, berbat bir üveylik
Acımadan israf etsin, iftiharlık korkularım
Mahsur! Kurtarın demeye bile mecali yok?
İntihara meyilli gibi sözlerin..
İhanet ettim. Kendime !
Ölüme denk güzelligini bile bile.

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

75% (3)

4.0

25% (1)

Cenk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Cenk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
cenk şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL