Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Metin Beyazlı
Metin Beyazlı

SAPLADIĞIN HANÇER

Yorum

SAPLADIĞIN HANÇER

( 3 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

703

Okunma

SAPLADIĞIN HANÇER

Aylar geçti yıllar geçti aradan
Sapladığın hançer kalpten çıkmıyor
Rabbim yazmamışsa ne gelir elden
Sapladığın hançer kalpten çıkmıyor

Gecelerim gündüzlerle karıştı
Kalbim durdu zaman ile yarıştı
Sensizliğe ruhla beden alıştı
Sapladığın hançer kalpten çıkmıyor

Uzaklaşıp bu diyarı terketsem
Başım alıp ıssız dağlara gitsem
Güle hasret bülbüller gibi ötsem
Sapladığın hançer kalpten çıkmıyor

Arşa çıktı feryat ile figanım
Duyulmadı ettiğim ahu zarım
Hiç bitmedi içimdeki efkarım
Sapladığın hançer kalpten çıkmıyor

Metin BEYAZLI
25.09.2019


Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Sapladığın hançer Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sapladığın hançer şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SAPLADIĞIN HANÇER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
resulcivcik
resulcivcik, @resulcivcik
25.9.2019 21:21:18
5 puan verdi
Merhabalar Saygı değer Kalem.
Güzel duygular güzel Şiir Kutlarım.
Kalemin Kavi Yüreğin var olsun.
................................... Selâmlar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL