Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
mevlana diyarı
mevlana diyarı

yürek saatin

Yorum

yürek saatin

( 4 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

4,8

Puan

857

Okunma

yürek saatin

yürek saatin

sen gönlüme doğduğun an ay parçası doğdu
yıldızlar küme küme enstrümantel deyim.
güneş doğmadan evvel kalbimde ürperirdin
şimdi sen nerdesin? Ben kiminleyim...

hiç tutmuyor an be an yürek saatiniz
dudaklarım mühürlü konuşan gözlerim
titreyen kalbimde bana ne söylediniz
değdi şarapnel parçası,hasarlı yüreğim...

kalbim yorgun düşsede pervaneyim hatrına
rüzgarlar sesini uzaklardan getirir.
sana meylim nedendir istemesende kapına
gelirim gelmesine de beni nazın bitirir...

#yusuf

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

75% (3)

4.0

25% (1)

Yürek saatin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yürek saatin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
yürek saatin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
24.9.2019 20:56:03
5 puan verdi

kalbim yorgun düşsede pervaneyim hatrına
rüzgarlar sesini uzaklardan getirir.
sana meylim nedendir istemesende kapına
gelirim gelmesine de beni nazın bitirir...

Bu güzel şiiri yazan Şair arkadaşımı KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL