Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Erdal Yılmaz
Erdal Yılmaz

Aklımda hep adı kaldı

Yorum

Aklımda hep adı kaldı

( 4 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

1074

Okunma

Aklımda hep adı kaldı

Aklımda hep adı kaldı

Beste : N. İlgün SOYSEV
Makamı : Nikriz, Usûlü : Düyek


Bir zamanlar onu sevdim
Kendi gitti acı kaldı
Üzerimde kokusuyla
Bir tel siyah saçı kaldı

O bir rüya bir hayâldi
Aklımda hep adı kaldı
Yağmurlu bir ilkbahardı
Dudağımda tadı kaldı

Gözlerimde yaşlar ile
Tatlı güzel nazı kaldı
O bir rüya bir hayâldi
Aklımda hep adı kaldı

Erdal YILMAZ

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Aklımda hep adı kaldı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aklımda hep adı kaldı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aklımda hep adı kaldı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL