Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Talat Özgen
Talat Özgen

Özlemlerimin Hasreti...

Yorum

Özlemlerimin Hasreti...

( 1 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

686

Okunma

Özlemlerimin Hasreti...

beni öksüz bırakma
gönülden sözlüm
çetrefilli zamana inat
aşkınla yaşayan bir ölüyüm,

bırak sızlasın umutlar
takmadıkça gerdanını boynuma
bir hiçten bir hiçe mahsus
almadıkça beni koynuna,

o gidiş o gidiş elbet
geri dönüş meçhule dair
yok mu şu baht denilen
getirir gün ve gün kalbe tekbir,

can ruhta firar artık
gözlerinde yaşamak varken
şimdi beddualara kazık dikmiş gibiyim
az değil inan tamamen,

sanki yetimhaneye yatırdılar
hayatın cilvesini
geriye kalan bir tek
özlemlerimin hasreti...

Berlin,18.09.2019

Talat Özgen

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Özlemlerimin hasreti... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Özlemlerimin hasreti... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Özlemlerimin Hasreti... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
alicirit
alicirit, @alicirit
19.9.2019 09:14:32
Eyvallah üstad...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL