Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
onr.tsn
onr.tsn

Bendeki Sensizlik

Yorum

Bendeki Sensizlik

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

608

Okunma

Bendeki Sensizlik

“Belki de sana hasret çekerek, gecemi gündüz yaptığım günüm,
Hep sen gelecekmişcesine umut dolu gün başlayışlarım.
Ama ve lakin yine yalnız doğuyor güneş,
Salt ve derinlere doğru batıyordu içimde ki sensizlik.



Sana dair her şeyim, bir bütünüm senle özdeşleşen,
Son bulacak kaygısıyla, ümitsiz bir yalan.
Geçiyor, gidiyor ve geriliyor sensiz geçen zamanım.
Zira kalmadı bende, yetecek ömür… ”

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bendeki sensizlik Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bendeki sensizlik şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bendeki Sensizlik şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
7.9.2019 12:44:24
Beğeni:
3
Okunma:
608
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL