Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
sahibininsesi
sahibininsesi

Ve Şimdi

Yorum

Ve Şimdi

( 6 kişi )

0

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

678

Okunma

Ve Şimdi

Gözyaşlarım iğneli bitkilere dökülür,
Dört nala koşan atlarla yarışır hüzün,
Bilmediğin ve bilemeyeceğin yangınlara kurban gider şehir,
Okumayı yeni çözen bir çocuk gibi başım okşanır,
Ve şimdi şekerler bayramdan önce dağıtılır.


Taksite bağlanır ömrüm, bir tütüne sarılır,
Ne kadar yutkunamadığım var ise ayak uçlarımda dolaşır,
Ne kadar öldümse, başucumda o kadar bağdaş bağlanır,
Tüm kalabalıklar sinema olur santim santim giderken,
Ve şimdi beni üşümeden de giyebilirsin.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Ve şimdi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ve şimdi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ve Şimdi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL