İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
Erhan Tuncer
Erhan Tuncer

Sen Gidiyordun...

Yorum

Sen Gidiyordun...

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

925

Okunma

Sen Gidiyordun...


Sen gidiyordun…
Şehir peşinden gidiyordu…
Ben bakıyordum…
Gözlerim saçlarına karışıyordu…

Sen gidiyordun…
Şiirlerim yollarına taş oluyordu,
Bir adım atıyordun,
Mutluluğumu eziyordun…
Bir adım atıyordun,
Bir serçe kanatlanıyordu…

Sen gidiyordun…
Gök ağlıyordu…
Güneş önümde,
Ay arkamda,
Yalnızca benim durduğum,
Bir durakta…
Kendimce,
Ölüyordum…

Sen gidiyordun…

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sen gidiyordun... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen gidiyordun... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sen Gidiyordun... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
paranoya
paranoya, @paranoya
23.3.2007 19:04:51
Bir adım atıyordun,
Mutluluğumu eziyordun…


yorum yapmak zor.güzel demek az.
(Mustafa Çetiner)
(Mustafa Çetiner), @mustafa-cetiner
27.1.2007 20:16:49
Güzel bir şiirdi,kutlarım.Selamlar....
göçmenkuş
göçmenkuş, @gcmenkus
27.1.2007 14:43:37
gidiş o gidiş ...

o gidişler adamı böyle şair yapar işte...
oktayzerrin
oktayzerrin, @oktayzerrin
27.1.2007 13:53:51
güzel bir şiir...kutlarım..saygımla..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL