Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
AKGÜL_HİLAL
AKGÜL_HİLAL

.......

Yorum

.......

3

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1066

Okunma

.......

BALKAN YARIMADASI GÖÇMENLERİ DERNEĞİ (BAL-GÖÇ TRAKYA) tarafından Yılın Annesi seçilen Nazile Hanım’a ithafen.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
....... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz ....... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
....... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kardelen26
kardelen26, @kardelen26
21.6.2008 23:28:58

Kahramanı tanıdık,
Bildiğimiz güneş yüz.
Yıllar sonra tanıştık,
Yüreğimiz oldu güz.

Tatlı ılık esintiyle,
Kalplerimize girdi.
Yüzündeki tebessümle,
Herkese kanat gerdi.

Hem anaydı,hem babaydı,
Bir tanecik kızına.
Yorulmak nedir bilmezdi,
Yetişilmez hızına.

Böyle anneler hiç tükenmez yüce Türk milletinde, Çünkü bu yüce milleti var eden analardır, onların büyük fedakârlıkla yetiştirdiği evlatlar var etmiştir Türklüğü. Saygılar sunarım güzel şiirine ve gönlünüze.
Murat Arıcı
Murat Arıcı, @muratarici
20.6.2008 23:42:06
Allah Nazile anaya sağlık, sıhhat, afiyet; size de nice güzel şiirler yazmayı ihsan etsin. Tebrik ve saygılarımla.
kurtuluş
kurtuluş, @kurtulus20
20.6.2008 22:32:20
yüreğinize sağlık
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL