Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
dağrılcüpia
dağrılcüpia

DÜNYAMS HEYALİ

Yorum

DÜNYAMS HEYALİ

( 5 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

4,6

Puan

569

Okunma

DÜNYAMS HEYALİ

KARDEŞİM KARDEŞLİZ UCULDN ÖNGILZ
TABİLA ATIKLER VUY ANEDEMDİ URSUXZ
YÜRÜTÜLMEZ DİYARBAKIRLIDUN DOTA K
REKLAGTÖRELER İSRAİLLİ OSME NALLON
KEGUNRUGE TORUNIN BALDUZUMU HİTAF

FATÜRA OĞLIMDI ÜĞRATMAS HİTAF HİVVU
ERKEN KUŞGRİPLİ BENAMI DUZENEK RADİKAL
TUĞRERD KASITLARIN NE İSTİYON ÖMÜNÜ SX
NUBE BUBE BEBE HASIMLARI HODRU BUŞRAMILE
KALIDIR VURULDUK VIBRETÖRLİK BAHANE AÇIMVUS

KILAVIZ DERYA ZUBBELER BUR BURSLA ZÜBENİYMİTDZ
ACILAR DUZ GARLEU DOĞMÜ KALTAKLER GOKKE
DÜŞÜMLER DAYANIŞMA SIĞINMACI TÜLBENSİZLİM
ATALARIN SOYDAŞCILIK OYUTULDUNUM UYANI UYA
YEER DETON SİVRİ SİNDAN SAHTELENDİRİ DAYİLİZİK

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

60% (3)

4.0

40% (2)

Dünyams heyali Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dünyams heyali şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DÜNYAMS HEYALİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
8.8.2019 08:09:14
5 puan verdi
ŞİİR SEVEN DOST;

Beğendim...
Şiir sevdik, şiir yazdık, şiir okuduk...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL