Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Sabriuysal
Sabriuysal

Canım sevgilim

Yorum

Canım sevgilim

( 3 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

596

Okunma

Canım sevgilim

Ikibin dört yilinda rusyada yazmistım

Senden ayrılalı, yillarmı oldu,bilemiyorum
Öyle bir acıki, heran seni görecekmişgibi, ama göremiyorum
Uzakta değil, kalbimdesin, ama hasretine dayanamiyorum
,*
Olsaydın yanımda,ne güzel olurdu
Verseydin elleri ,avuçlarıma
Bir öpücük kondurarak bayılırdım dudaklarına

Nezaman bitecek,,sana hasretliği,n sonu
Kahrolasi gurbet bitmez , yoksa sebeb bu mu
Birgun , gelir kavusursak sevgilim
Işte ozaman, mutluluktanağlar sevinirim

Sabri uysal
19.07.2019

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Canım sevgilim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Canım sevgilim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Canım sevgilim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
20.7.2019 08:32:11
GÖNÜL DOSTU;

Severek ve haz alarak okunan dizeler…
Güzel şiirdi, tebrikler...

....................................... Selam ve saygılar..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL