Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Kum
Kum

HİÇ AĞLATMADI BENİ GENÇLİK

Yorum

HİÇ AĞLATMADI BENİ GENÇLİK

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

847

Okunma

HİÇ AĞLATMADI BENİ GENÇLİK

Hiç ağlatmadı beni gençlik boğazıma çöken tuz bulutlarını saymasak
Göz kapaklarıma barikatları kuran gururmudur yoksa kinmi?
Hiç ağlatmadı beni gençlik içerime akan asit misali göz yaşlarımı saymasak
İçerimdeki sançı mesafelermi yoksa çaresizligim mi?
Hiç ağlatmadı beni geclik içerimi çürüten göz yaşlarımı saymasak

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hiç ağlatmadı beni gençlik Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hiç ağlatmadı beni gençlik şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HİÇ AĞLATMADI BENİ GENÇLİK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
mehmetfaruk
mehmetfaruk, @mehmetfaruk
20.6.2008 02:21:28
Tebrik eder selamlarımı sunarım.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL