Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
hoşkelam
hoşkelam

DÖNECEĞİN YOK

Yorum

DÖNECEĞİN YOK

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1322

Okunma

DÖNECEĞİN YOK


DÖNECEĞİN YOK
Ne kadar bekledim ne kadar geçti
Canan senin bana geleceğin yok
Ne kadar yalvardım ne kadar yandım
Ömür bitti senin döneceğin yok

Ben gülemem bilki gönül ağlıyor
Yol vermiyor dağlar duman bağlıyor
İçmdeki seller sana çağlıyor
Umutlarım yitti geleceğin yok

Dillerim avazım sesim kesildi
Alnıma gurbetin yolu yazıldı
Yabancı ellere kabrim kazıldı
Cenazem kılmaya geleceğin yok

AHMET in içinde acılar büyür
Kaldırır kendini dağlara vurur
Bu ayrılık bana ölüm getirir
Gözlerim yollarda geleceğin yok yok
AHMET BOGÜN
18/06/2008/


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Döneceğin yok Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Döneceğin yok şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DÖNECEĞİN YOK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
mehmetfaruk
mehmetfaruk, @mehmetfaruk
20.6.2008 02:03:13
Tebrik eder selamlarımı sunarım.
Kemalsanver
Kemalsanver, @kemalsanver
19.6.2008 21:37:12
baştan sonra girişi çıkışı oturmuş güzeldi. lakin gidenlerde gelmiyor gelselerde bir daha gitmeyecekleri garanti olmuyor o güzel yüreğin en güzeline layik yeterki umutlar bitmesin hayat devam ediyor. yüreğinize sağlık bende o duyguları yaşıyorum yaşatanlar yaşama devam ediyor yaşayanlar ise ölüp dirip yaşıyorlar onsuz ve çaresiz. sevgi böle bişey işte sevdinmi kalbten yürek acısı dinmiyo kolay kolay.
meselci 3
meselci 3, @meselci3
19.6.2008 21:16:53
şiirseldi
kutlarım çok...
Nihal Çelik
Nihal Çelik, @nihalcelik
19.6.2008 20:17:29
Sitemkar ve duygu yüklü şiirin şarini tebrik ederim.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL