Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Ertürk Mustafa
Ertürk Mustafa

Zavallı Kuş Çernobil nükleer santralın patlamasıyla yaşanan yaşanmakta olanlar.....................Nokta:::!

Yorum

Zavallı Kuş Çernobil nükleer santralın patlamasıyla yaşanan yaşanmakta olanlar.....................Nokta:::!

( 4 kişi )

3

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

938

Okunma

Zavallı Kuş Çernobil nükleer santralın patlamasıyla yaşanan yaşanmakta olanlar.....................Nokta:::!



Zavallı kuş
dağara bulutlara ferman okurken
hayat semalarının baharında yazında
uçamaz olmuş günün birinde
yaz sıcağında zemheri ayazında
Kala kalmış kanatlarının altında
Çernobil sızıntısı hardal gazından







kurtulamaz olmuş o da
Çernobil sızıntısı hardal gazından
kısa ömrünün esiri olduğu derdin
bir dert ki sinsi sinci yayılıyor
dünya bazında

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Zavallı kuş çernobil nükleer santralın patlamasıyla yaşanan yaşanmakta olanlar.....................nokta:::! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Zavallı kuş çernobil nükleer santralın patlamasıyla yaşanan yaşanmakta olanlar.....................nokta:::! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Zavallı Kuş Çernobil nükleer santralın patlamasıyla yaşanan yaşanmakta olanlar.....................Nokta:::! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
14.6.2019 08:49:00
Gönül dostu;
Ülkemizi Çernobile çevirmek isteyenlere ithaf olunur...
Kutlarım...
...........................................Saygı ve selamlar..
robinson7575
robinson7575, @robinson7575
14.6.2019 01:36:56
5 puan verdi
tebrik ederim saygi deger buyugum kiymetli ustadim kaleminizden siir yureginizden sevgi eksik olmasin
Etkili Yorum
resulcivcik
resulcivcik, @resulcivcik
13.6.2019 23:42:40
5 puan verdi
Merhabalar Saygı değer Kalem.
İlhamınız bol Kaleminiz Kavi olsun.
Canı gönülden kutlar tebrik ederim.
.......................... Selam ve Duâ ile.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL