Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
İsmail Civelek
İsmail Civelek

Bende Özledim

Yorum

Bende Özledim

( 3 kişi )

2

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

482

Okunma

Bende Özledim

dalıyorum hayallerine
rüyalardayız seninle
tütyorsun burnumda
bende özledim

mevsimlerden ilk baharı
o yem yeşil sahrayı ovayı
ay yazması oyalımı
bende özledim

köyümün havasını
ev tarhanasını
pamuk prensesimi
bende özledim

çocukluğum geçtiği
deli gönlümün sevdiği
develi köyümü
bende özledim

yazan - ismail civelek
develi köyü
pamukkale
denizli

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Bende özledim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bende özledim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bende Özledim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
14.6.2019 11:24:50
Bilge Kişi;

Çok çok güzel bir şiir, okuyanı etkileyici ve dokunaklı olmuş…
Şiir sev, Şiir oku, Şiir yaz...
..................................... Saygı ve selamlar..
Neptün
Neptün , @neptun1
12.6.2019 22:07:36
Yüreğinize sağlık hocam
Saygılar sevgiler selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL