Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Nigar Güler
Nigar Güler

ACI GEÇTİ BİR ÖMÜR

Yorum

ACI GEÇTİ BİR ÖMÜR

( 2 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

539

Okunma

ACI GEÇTİ BİR ÖMÜR

Hayat böyleydi.
Dostlar ağladı benimle.
Düşmanlar,
Güldü eğlendi.
’Değdimi?’
Böyle bitermiydi bir zorlu sevda
hiç değmese?
Üç beş yosma üzülür,
gönülleri olmasa !
Yüreğin ortaya koyan,
hep kaybeden olurmuş.
’AŞK’ benim içimde.
Gözümden düşen bir damla,
okyanuslara bedel.
Soğuyunca yürek,
bir gün unuturmuş.
Hangi gün kıymeti bilindi ki
sevginin?
Mutluluk mavi dendi;
Yanılmazdı yüreğim,
Tanrı şahidim.
Ömrümde ilk defa,
haksız çıktın ah gönül.
Mazide derin dertler.
Acı geçti bir ömür.
...
Nigâr Güler
01.06.2018
(Firuze)

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Acı geçti bir ömür Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Acı geçti bir ömür şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ACI GEÇTİ BİR ÖMÜR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL