Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Erdal Yılmaz
Erdal Yılmaz

Katerina atakan aşkı

Yorum

Katerina atakan aşkı

( 4 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

2518

Okunma

Katerina atakan aşkı

Katerina atakan aşkı

Suyvirvor-2019 Mayıs


Ben giderken arkamdan
Gözlerin bakakalmış
Meğer ne çok sevmişsin
Yüreğin parçalanmış

Ben de sana vurgunum
Katarina dalaka
Seninle sevda başka
Ah dalaka dalaka

Senin için ölürüm
Ben ömrümü veririm
İşte sevda böyledir
Gel de hemen gelirim

Ben de sana vurgunum
Katarina dalaka
Seninle sevda başka
Ah dalaka dalaka

Gözlerinde damlalar
Acılar yaşamışsın
Atakan nerde diye
Beni çok aramışsın

Erdal YILMAZ

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Katerina atakan aşkı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Katerina atakan aşkı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Katerina atakan aşkı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL