Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Estetik-Kaygilar_
Estetik-Kaygilar_

Sensizliğim...

Yorum

Sensizliğim...

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1373

Okunma

Sensizliğim...

Cancanım;
Sana şiir yazabilmek için,
Şair olmak gerekiyorsa.
Ben bugun şair olmaya karar vermiştim...

Ama cancanım;
Oldum şair olmasına da
Göz yaşlarım izin vermedi,
Seni anlatmaya...

Hem seni nasıl anlatabilirim ki !
Ay, yıldız, güneş,
Şahit sensizliğime.
Bana bakan gözler,
Okuyor bizi şiir diye...

Cancanım;
Ben seni çok özledim....
Ve... ve’si yok galiba
Dedim ya !
Gözyaşlarım izin vermedi seni anlatmaya...

Estetik-Kaygılar_

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sensizliğim... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sensizliğim... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sensizliğim... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Kemalsanver
Kemalsanver, @kemalsanver
16.6.2008 16:14:24
Hem seni nasıl anlatabilirim ki !
Ay, yıldız, güneş,
Şahit sensizliğime.
Bana bakan gözler,
Okuyor bizi şiir diye...

mısralarınızda ne güzeli burası olsa gerek kaleminize sağlık tbrkler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL