Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
SEKİZ BUÇUK
SEKİZ BUÇUK

oT

Yorum

oT

( 5 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

1061

Okunma

oT



Sanırım oksijen kafa yaptı
Ayılmak için karbonmonoksit alıyoruz !

Sanırım mutluluk çarptı ki
Ayılmak için acı arıyoruz!

Kalabalık mı sıktı ki
Huzuru yalnızlıkta buluyoruz!

Yaşam öyle yordu ya
Ölümü güç sanıyoruz!

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Ot Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ot şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
oT şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
6.5.2019 09:02:41
Şair Bilge;
Duyguların şiirsel anlatımı ve yorum iyi…
Huzur şiirdedir…
_______________________________Saygı ve selamlar..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL