Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
muratdem
muratdem

kuru dudaklar

Yorum

kuru dudaklar

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1064

Okunma

kuru dudaklar

Gece uyandığımda dudaklarım arar dudaklarını
Sonra kendime küfrederek yatağımdan kalkar yanına doğru ilerlerim
Seni gene geride bıraktığım için kendime küfürler ederek
Çünkü bilirimki beni karanlığın içinden sıyıracak
Hayatımı devam etirebilmemi sağlayacak yegane şey sensin
Benim biricik soğuk su şişem.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kuru dudaklar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kuru dudaklar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
kuru dudaklar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ziya16
ziya16, @ziya16
15.6.2008 19:35:27
Şimdi gülecek miyiz ?
:D :D :D Şaka bi yana böyleleri bayağı çok.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
15.6.2008 19:30:32
Beğeni:
0
Okunma:
1064
Yorum:
1
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL