Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
Nigar Güler
Nigar Güler

SONRA ANLARSIN

Yorum

SONRA ANLARSIN

( 2 kişi )

2

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

458

Okunma

SONRA ANLARSIN

Konuşmak bile istemezsin.
Sesini kaybetmek gibidir yalnızlık.
Anlatamazsın gözlerine bakmadan.
Yorulursun.
...
Sonra,
anlarsın değerini.
Canınında aşkınında onun yanında,
beş para etmediğini.
yıkılırsın.
...
Düşünürsün ellerini açarak ALLAH’A
Çökersin.
Varmı bir deli benim gibi,
bir tek daha?
diye,
ağlarken gülersin.
...
Anlarsın nihayet bu oyunu.
Özleseydi,
sevseydi eğer durabilirmiydi bu kadar!
...
Geçte olsa, beyninde bir şimşek çakar!
Bağırırsın avazın çıktığı kadar,
bir gönül ile böyle oynayanlar?
Susarsın.
...
Her zamanki gibi içini çeke çeke,
yüreğine akar o yaşların.
ALLAH BÜYÜK!
Boşunaymış,
ona bir şey olmasın diye,
ettiğim dualarla,
telâşlarım.
...
T.C.Nigâr Güler.
27.04.2016

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sonra anlarsın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sonra anlarsın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SONRA ANLARSIN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ms-solmaz
ms-solmaz, @ms-solmaz
27.4.2019 21:17:35
Sonra geç kalınır ve hemen anlasın.
Güzel dizeler.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL