Vede candan sevdiğim Canlarım..! Bir gün olur da Bana dua etmek Zorunda kalırsanız, Olur ya bu dünya Malum ölümü dünya.
Canlarım dua ederken de Beni güzel hatırlayıp, Güzel Yad edin. Gün gelirde Allahım beni Ondan kopartırsa, Onu hiç kimsenin Üzmesine İzin verme Allahım Deyin canlarım Hayırlı Cuma’lar Berat kandiller Diliyorum
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Merhabalar Dost Kalem Anlamlı duygulu bir Şiir okudum. Yüreğiniz var Kaleminiz Kavi olsun. Kandiliniz Mübarek olsun Saygılar sevgiler hürmetler. ..................... ........................ Selâm ve Duâ ile
Merhabalar Dost Kalem Anlamlı duygulu bir Şiir okudum. Yüreğiniz var Kaleminiz Kavi olsun. Kandiliniz Mübarek olsun Saygılar sevgiler hürmetler. ..................... ........................ Selâm ve Duâ ile
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.