Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Mehmet  Öksüz
Mehmet Öksüz

DEVİR BENİM DEVRİM ANNE*

Yorum

DEVİR BENİM DEVRİM ANNE*

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1170

Okunma

DEVİR BENİM DEVRİM ANNE*

DEVİR BENİM DEVRİM ANNE*

Bu töre bana geçecek
Devir benim devrim anne
Senden hep bahsedilecek
Devir benim devrim anne...

Suslu puslu yalnızlıklar
Üstüme sinmiş sızılar
Esmiş buz kesmiş rüzgârlar
Devir benim devrim anne...

Yapmadıkların hep bende
İnan benim ruhum sende
Güllerim saklı yarende
Devir benim devrim anne...

Tuttuğum senli hayattı
Zaman karanlığa yattı
Neden derken bizi sattı
Devir benim devrim anne...

Sen kokan çiçekler açmış
Hayat güzellikler saçmış
Uçan kuşlar bile şaşmış
Devir benim devrim anne...

Artık söz sahibi oldum
Acı zamanı susturdum
Babamı hep sana sordum
Devir benim devrim anne...

Mehmet Öksüz







Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Devir benim devrim anne* Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Devir benim devrim anne* şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DEVİR BENİM DEVRİM ANNE* şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL