Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Mehmet  Öksüz
Mehmet Öksüz

Bir Zamanlar

Yorum

Bir Zamanlar

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

990

Okunma

Bir Zamanlar

Bir Zamanlar

Bir Zamanlar

şimdi arşivime baktım
bir zamanlar felsefe derslerinde derin yaralı nefesler soluduğumu öğrendim
hep ezik türkülü ağıtlar yakmışım engin gönülleri feth etmişim
ve demişim ki
anlatın bana hayatın ederini
satılık hançerli kelimelerden bahsedin
bir kuru soğanın şifasını serpin önüme
gücünüz var mı yanık yüreklere merhem olmaya demişim
ama maalesef beni duyan olmamış bu vakte değin

Mehmet ÖKSÜZ

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bir zamanlar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir zamanlar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir Zamanlar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL