Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
robinson7575
robinson7575

DÖNMEYECEKSİN

Yorum

DÖNMEYECEKSİN

( 1 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

572

Okunma

DÖNMEYECEKSİN

DÖNMEYECEKSİN

çok bekledim bıraktığın o yerde
mutluyken düşürdün amansız derde
kim bilir belki huzuru mahşerde
nasılsa sen bana dönmeyeceksin

gelip geçer nice mevsimler aylar
sözlerin yalan gözlerin yalan ağlarlar
yazık ki senide yardan sayarlar
nasılsa sen bana dönmeyeceksin

muradımdın yadım oldun bundan böyle
gelmeyeceksen bari bana söyle
biliyorum ben öyle yada böyle
nasılsa sen bana dönmeyeceksin

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Dönmeyeceksin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dönmeyeceksin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DÖNMEYECEKSİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
23.3.2019 12:55:15
Şair dostu;
Şiirin güzelliğini sevdim…
Beğendim…
Şiir yaşamdır…
................................Saygı ve selamlar..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL