Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Arzzuuu
Arzzuuu

"Ölüm" e Yakın İnsanın "Belki" leri

Yorum

"Ölüm" e Yakın İnsanın "Belki" leri

( 8 kişi )

4

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

1221

Okunma

"Ölüm" e Yakın İnsanın "Belki" leri

Ben sevilmek istiyorum .
Hiç aşık olmadılar bana.
Ama hep çok şehvet dolu oldummmm...

İnsanlar ölmelerine yakın sanırım yorgun olduklarından, ya da yaşadıkları ne ise onlara ağır geldiğinden. Ölmekten belki de hiç korkmuyorlardır.

Ben şimdi şu an uzandığım yerde hani sen yanımda nerede?
Yoksun işte.
Yoksunlar işte.

Çiçek baktım bugün.
Yağmur da baktım.
Nefes aradım bana uygun sevgilim.
Ama bana uygun nefes bulamadım .
Eğer ki bulsaydım.
Çiçeği nefesimle sulayacaktım.
Papatya papatya .
Sana olan papatya

Arzzuuu

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (8)

5.0

100% (8)

"ölüm" e yakın insanın "belki" leri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz "ölüm" e yakın insanın "belki" leri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
"Ölüm" e Yakın İnsanın "Belki" leri şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bedirhan bey
Bedirhan bey, @bedirhanbey
5.4.2019 13:11:38
Kadın kendisi aşktır
Başkasına ne gerek
üçrenk (Italia)
üçrenk (Italia), @italia
18.3.2019 16:33:58
5 puan verdi
soluyor hep papatyalar..
fransız
fransız, @fransiz2
18.3.2019 12:53:58
çok güzel resim,

sorgunlu
sorgunlu, @sorgunlu
18.3.2019 12:10:59
Merak etmeyin maus la tık yapıp her şeyi beğeniyorlar...
Ama ben şiiri değil dürüstlüğünüzü beğendim...Asıl tebrik edilecek şey bu bence..Selamlarımla...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL