Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
sehlevendi
sehlevendi

Bir gün

Yorum

Bir gün

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1079

Okunma

Bir gün

Anlarsan bir gün seni sevdiğimi
Ben yıldızlarda olacağım
Sen nice hayaller kurarken
Ben artık ölmüş olacağım


Elini tutacak bir el olmayacak
O kadar tutmaya can atmışken
Göz göze gelemedik belki
Sırat köprüsünde göz göze gelirsek
Ellerim artık kurumuş olacak

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bir gün Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir gün şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir gün şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
o vaktin şairi
o vaktin şairi, @ovaktinsairi
12.6.2008 18:39:03
sana aynen katılıyorum,şair elbet bir gün herkes kavuşacak ama iş işten geçmemiş olsun o zaman.
tebikler
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
12.6.2008 17:02:29
Beğeni:
0
Okunma:
1079
Yorum:
1
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL