Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
mehmet necip özmen
mehmet necip özmen
VİP ÜYE

Düşte Çam Çırası

Yorum

Düşte Çam Çırası

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

812

Okunma

Düşte Çam Çırası

Düşte Çam Çırası

düşte çam çırası
sıradanlık günaydınla merhabalaşıyor
günaydın millet
kuyruk sokumundan ter inişleri
midesinde bir çay bir simitin isyan gazı
düşte çam çırası
yanıyor adam
yanıyor kadın

asılı at arabasının arkasına
acı ama
kırbacı suratında şaklayan arabacının
kabarttığı surat gibisin millet
acı ama gülümseyen
sen asılı kal
düşte çam çırası
19.02.2019

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Düşte çam çırası Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Düşte çam çırası şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Düşte Çam Çırası şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL