Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Al
Ali Konur

Tecrübe

Yorum

Tecrübe

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1178

Okunma

Tecrübe

Derin denizler pir aklımdaki yerine
Bazen bende erişemiyorum o kadar derine
Ağzıma sürmediğim rakıya kesildin meze
Hatıralar yetmez ,uğraşlar nafile

Bağlandı yeni umutlar benliğimi kuran
Anlaşıldı artık insanlar hepsi düşman
Ben değil ,satırlar yaşlanan
Güzelliği yok tecrübenin gençliğine yaslan

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Tecrübe Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tecrübe şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Tecrübe şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL