Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Celil ÇINKIR
Celil ÇINKIR

Onun Şiiri

Yorum

Onun Şiiri

0

Yorum

8

Beğeni

0,0

Puan

2113

Okunma

Onun Şiiri

Onun Şiiri

Yapan var mı tarifini acaba?
Yazmaya çalışsam yazamıyorum
Hüznü gözlerime dese merhaba
Kızmaya çalışsam kızamıyorum

Bilinen yüzüyle cana sırnaşık
Bilinmeyen yönü karmakarışık
Almayınca aklım verenden ışık
Çözmeye çalışsam çözemiyorum

İşitse de herkes onun ismini
Gören olmayınca kaba cismini
En azından onun robot resmini
Çizmeye çalışsam çizemiyorum

Mührü vurulmazsa bilince onun
Cenderesi başlar ölünce onun
Oyunu çok sağlam olunca onun
Bozmaya çalışsam bozamıyorum

Sarınca dört koldan Delibal kulu
Anlatamaz onu beşerin dili
Aklıma musallat olunca rolü
Sızmaya çalışsam sızamıyorum

Celil ÇINKIR - DELİBAL

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Onun şiiri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Onun şiiri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Onun Şiiri şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL