Korkuyorum çocuklar gibi Hatta çocuktan daha çocukça Titriyorum sonra sıtma tutarcasına Saklanıyorum yorganlar altına Dudaklarım çatlıyor dùşlerken bile Bir ses hep o ses inadı var benimle Karanlık deģil ayrılık deģil yardan Benim korkum penceresiz mezardan! !
Paylaş:
7 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sayfaya iz düşen bu güzel şiiri —— Ve bu güzel şiiri yazan gönül dostu şairi Tebrik ederim Ûstadım ——Kaleminiz daim olsun Her zaman güzel olanı ———-Her zaman Hakikati yazsın
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.