Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Fehmi Tazegül
Fehmi Tazegül

HAREBE.

Yorum

HAREBE.

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1035

Okunma

HAREBE.

HAREBE.


Kim sevmez geceleri uykuyu.
Bazen değişir her insanın huyu.
Olursun bazen derin bir kuyu.
Aylarca ararsın çöllerde suyu.


Faydası olmaz bana rüyanın.
Yaşlı için önemi yok aynanın.
Bil kadrini yaşadığın dünyanın.
Önemi kalmaz-ki güneşin ayın.


Gördüm güzeller güzeli narin.
İsteğim senin doğruları bilmen.
Şimdi var mı bir sevdiğin senin.
Gerçeği anlatır geriye dönmen.

Fehmi.
Yuvasız kalmış zavallı kediler.
Sanki bize bir şeyler söylediler.
Sokaksız evsiz harabe şehir.
Yıllarca insanlara ders verdiler.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Harebe. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Harebe. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HAREBE. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL