Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
cosari
cosari

AŞK RÜZGARI

Yorum

AŞK RÜZGARI

( 2 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

930

Okunma

AŞK RÜZGARI

Bir bahar günüydü aşkın sırrını,
Senin gözlerinde çözdüm sevgili!
Gizliden gizliye aşka çağrını,
Senin sözlerinde sezdim sevgili!

Bir bahar sabahı bir rüzgar esti;
Aklımı durdurdu, kalbimi kesti;
Gönlüme vakitsiz dolan nefesti;
Ben onun ardında izdim sevgili!

İçime bir hasret ekiliverdi,
Yüreğim yerinden sökülüverdi,
Kalemden cümleler dökülüverdi,
İçimden geçeni yazdım sevgili!

Sandım ki gecene ben afak oldum,
Seni unutmaya muvaffak oldum,
Sabrede sabrede un ufak oldum,
Kendimi kendimde ezdim sevgili!

Coşari sus artık, gönlünü yorma!
Ayrılık aşkta var, üstünde durma.
Öyle bir fırtına esti ki sorma;
Dağıldım, dağıldım, tozdum sevgili!

İbrahim COŞAR

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Aşk rüzgarı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk rüzgarı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞK RÜZGARI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Beyhaki25
Beyhaki25, @beyhaki25
11.1.2019 10:06:47
5 puan verdi
Satırlar aldı götürdü uzaklara...

kutlarım.. çok güzeldi
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL