Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Ertürk Mustafa
Ertürk Mustafa

AMMADA ATTIM

Yorum

AMMADA ATTIM

( 3 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

4,7

Puan

594

Okunma

AMMADA ATTIM

Bir yaz akşamı
ay ışığında
Akdeniz’le Karadeniz’
Harmutladım
Yıldızlarla balıkları
İçine attım
Sapla samanı
Harmanladım
Bir üflemeyle
Kara bulutları
Kaf dağına
Savurdum
Tüm acıları dertleri
İnsanoğlundan alıp
Dağlara taşlara sattım
Amma da attım

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

67% (2)

4.0

33% (1)

Ammada attım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ammada attım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AMMADA ATTIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
7.1.2019 15:49:43
Gönül dostu;
Beğendim...
İçtenlikle tebrik ederim…
Şiirsiz sevgi olmaz…
...........................................Selam ve saygılarla..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL