Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
ÖZER AHMET
ÖZER AHMET

rabbine dön

Yorum

rabbine dön

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1120

Okunma

rabbine dön

rabbine dön

hayda bre yürü hey
sanki senindi her şey
yeter sana düşen pey
rabbine dön

uzun bacaklı avrat
neyine senin gavat
sen getir bir salavat
rabbine dön

yeter allama pullama
küreği boşa sallama
kendine gel dallama
rabbine dön

güya karışmış renk
sanır ki kendini denk
yürü ordan pezevenk
rabbine dön

esmer bomba güreştin
muradına eriştin
sen bu işi gevşettin
rabbine dön

sokaklarda at nara
yatacak bir yer ara
gel girmeden mezara
rabbine dön

ısıtmaz kalın kürkün
kurtarmaz malın mülkün
de haydi be topyekün
rabbine dön

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Rabbine dön Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Rabbine dön şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
rabbine dön şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL